秋霞电影网午夜鲁丝片无码,真人h视频免费观看视频,囯产av无码片毛片一级,免费夜色私人影院在线观看,亚洲美女综合香蕉片,亚洲aⅴ天堂av在线电影猫咪,日韩三级片网址入口

歡迎來到裝配圖網! | 幫助中心 裝配圖網zhuangpeitu.com!
裝配圖網
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網 > 資源分類 > DOC文檔下載  

2019-2020年高考英語一輪復習第一部分教材課文要點Module4MusicBorninAmerica夯基提能作業(yè)外研版選修.doc

  • 資源ID:2434977       資源大?。?span id="mzebxcnn0" class="font-tahoma">34KB        全文頁數:8頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:9.9積分
快捷下載 游客一鍵下載
會員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要9.9積分
郵箱/手機:
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機號,方便查詢和重復下載(系統(tǒng)自動生成)
支付方式: 微信支付   
驗證碼:   換一換

 
賬號:
密碼:
驗證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會被瀏覽器默認打開,此種情況可以點擊瀏覽器菜單,保存網頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預覽文檔經過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請知曉。

2019-2020年高考英語一輪復習第一部分教材課文要點Module4MusicBorninAmerica夯基提能作業(yè)外研版選修.doc

2019-2020年高考英語一輪復習第一部分教材課文要點Module4MusicBorninAmerica夯基提能作業(yè)外研版選修 Ⅰ.閱讀理解   閱讀下面短文,從每題所給的A、B、C和D四個選項中,選出最佳選項。 (xx河北衡水中學七調,A) BRAD GARRETT’S EDY CLUB Category:edy Best-known for his role on the Emmy Award-Winning sit(情景喜劇) Everybody Loves Raymond, Brad Garrett returns to his Vegas roots with his edy club at the MGM Grand. It is a good place to check out when you need a break from work. Prices from $56.40 and up Age restriction: Must be 21 years of age or older Show Length: 115 minutes MAC KING’S EDY MAGIC SHOW Category: edy, Magic The Mac King edy Magic Show is different every afternoon, with lots of audience participation. He is willing to make fun of himself instead of his guests in order to make everyone feel wele and entertained. The afternoon is kid-friendly from start to finish. Still, whether you’re eight or 80, you won’t be able to figure out King’s secrets. Prices from $40.90 and up Age restriction: No age restriction Show Length: 90 minutes THE MENTALIST, GERRY MCCAMBRIDGE Category: edy, Magic Using his skills as a “mentalist”, Gerry McCambridge shocks the crowds as he uses his abilities to predict just what audience members will do next. Anyone who has seen the show has walked away in disbelief, amazed by his unusual power. Prices from $34.99 and up Age restriction: Under 13 will not be admitted into the theater Show Length: 75 minutes ROCK OF AGES Category: Plays & Musicals The cheerful Rock of Ages brings audiences back to the times of big hair and even bigger bands with 28 popular rock songs from the 1980s including Every Rose Has Its Thorn, I Wanna Know What Love Is, Here I Go Again, and more. Rock of Ages has been nominated for five Tony Awards including Best Musical and Best Direction of a Musical. It also received a Drama League nomination for Distinguished Production for a Musical. Prices from $74.00 and up Age restriction: Must be 15 years of age or older Show Length: 125 minutes 1.Who is most likely to be able to read audiences’ minds? A.Raymond. B.Mac King. C.Brad Garrett. D.Gerry McCambridge. 2.Which of the following is good for a kid of 10 years old to go to? A.THE MENTALIST, GERRY MCCAMBRIDGE. B.BRAD GARRETT’S EDY CLUB. C.MAC KING’S EDY MAGIC SHOW. D.ROCK OF AGES. 3.If someone is interested in musicals, his best choice must be    . A.ROCK OF AGES B.BRAD GARRETT’S EDY CLUB C.MAC KING,SEDY MAGIC SHOW D.THE MENTALIST, GERRY MCCAMBRIDGE 4.How many shows are about two-hour long?                   A.One. B.Two. C.Three. D.Four. Ⅱ.七選五   根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。 (xx課標全國Ⅰ) If anyone had told me three years ago that I would be spending most of my weekends camping, I would have laughed heartily. Campers, in my eyes, were people who enjoyed insect bites, ill-cooked meals, and unfortable sleeping bags. They had nothing in mon with me.  1  The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer.  2  We slept in a tent, cooked over an open fire, and walked a long distance to take the shower and use the bathroom. This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work, recovering from a bad case of sunburn and the doctor’s bill for my son’s food poisoning. I was, nevertheless, talked into going on another fun-filled holiday in the wilderness.  3  Instead, we had a pop-up camper with fortable beds and an air conditioner. My nature-loving friends had remembered to bring all the necessities of life.  4 We have done a lot of it since. Recently, we bought a twenty-eight-foot travel trailer plete with a bathroom and a built-in TV set. There is a separate bedroom, a modern kitchen with a refrigerator. The trailer even has matching carpet and curtains.  5 It must be true that sooner or later, everyone finds his or her way back to nature. I remend that you find your way in style. A.This time there was no tent. B.Things are going to be improved. C.The trip they took me on was a rough one. D.I was to learn a lot about camping since then, however. E.I must say that I have certainly e to enjoy camping. F.After the trip, my family became quite interested in camping. G.There was no shade as the trees were no more than 3 feet tall. 1.    2.    3.    4.    5.    Ⅲ.完形填空   閱讀下面短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個選項中,選出可以填入空白處的最佳選項。 (xx江西師大附中三模)   I was surprised when I received a short message from my father wishing me a happy birthday. I had  1  to hear from my mother,my grandmother and my other relatives  2  never from my father. Lying in bed,  3  of my father flooded back. When I was a little boy,I regarded my father as a(n)  4  able to do anything.  5 , things slowly began to  6 . The more I learned,the more I doubted what he said. The gap between us grew and, at last, I didn’t  7  like municating with him. My father, in my mind, had no  8  in talking with me. Dinner was the only time we were together. He had no time to watch TV with me. He would tell me to ask my mother  9  I needed something. He even refused to answer my  10  when I phoned from school. I  11  the changes. I thought that perhaps my father no longer  12  me. As time went by, however, I began to wonder whether my  13  was right. One day, my mother told me that each time I called, father was  14  listening beside her. Suddenly, I hated myself for my  15  behavior toward him. I planned thousands of times to  16  my father. In the end, however, I was always too embarrassed about what I had done. But that Saturday, I was so  17  by his short message. I realized then that my father’s love for me had never disappeared. I decided to send a  18 :“Thank you, my dear father.” Two days later, when I returned home, my mother told me that my father had been so  19 when he received my reply. She said he had  20  from morning till night. At that moment, I felt truly happy. 1.A.expected B.intended C.planned D.wanted 2.A.and B.so C.but D.or 3.A.opinions B.memories C.thoughts D.responses 4.A.angel B.teacher C.hero D.friend 5.A.However B.Otherwise C.Therefore D.Besides 6.A.improve B.change C.develop D.appear 7.A.still B.ever C.yet D.even 8.A.interest B.time C.chance D.courage 9.A.in case B.if C.even if D.after 10.A.letters B.e-mails C.questions D.calls 11.A.got fond of B.got tired of C.got familiar with D.got accustomed to 12.A.helped B.supported C.loved D.missed 13.A.behavior B.attitude C.manner D.action 14.A.often B.always C.seldom D.never 15.A.casual B.rude C.cold D.cruel 16.A.apologise to B.write to C.talk with D.consult with 17.A.surprised B.confused C.touched D.pleased 18.A.message B.card C.gift D.reply 19.A.upset B.happy C.sad D.nervous 20.A.waited B.signed C.hesitated D.smiled 答案精解精析 Ⅰ.閱讀理解 [語篇解讀] 本文介紹了幾個情景喜劇以及音樂信息。 1.D 細節(jié)理解題。根據標題 THE MENTALIST, GERRY MCCAMBRIDGE下第一句中的shocks the crowds as he uses his abilities to predict just what audience members will do next可知,Gerry McCambridge好像有讀心術可以預測觀眾的下一步行動。故正確答案為D。 2.C 細節(jié)理解題。根據標題 MAC KING’S EDY MAGIC SHOW 下的Age restriction:No age restriction可知,觀看這個魔術秀是沒有年齡限制的。故正確答案為C。 3.A 細節(jié)理解題。根據標題ROCK OF AGES 下的Category: Plays & Musicals可知,這個節(jié)目的類型是“音樂表演”,符合題干中對音樂感興趣的要求。故正確答案為A。 4.B 細節(jié)理解題。根據標題 BRAD GARRETT’S EDY CLUB 下的 Show Length 可知,該節(jié)目的時長為115分鐘;由標題 MAC KING’S EDY MAGIC SHOW 下的 Show Length 可知,該節(jié)目的時長為90分鐘;由標題 THE MENTALIST, GERRY MCCAMBRIDGE 下的 Show Length 可知,該節(jié)目的時長為75分鐘;由標題 ROCK OF AGES 下的 Show Length 可知,該節(jié)目的時長為125分鐘,題干要求時長大約在兩個小時,故 BRAD GARRETT’S EDY CLUB 和 ROCK OF AGES 符合題意,即兩個。故正確答案為B。 Ⅱ.七選五 [語篇解讀] 本文為記敘文。三年前,如果有人說我會將大部分周末用來野營,我會開懷大笑。但也就是從那時起,我開始野營并深深迷戀上它。相信有一天,你也會回到大自然中去。 1.D 過渡句。上文指出,三年前,我不相信自己會用大部分周末去野營,參加野營的人會經歷種種困難,我和他們不是一類人。下文講到了自己迷戀上野營的過程,故此處有引起下文的作用。D項符合語境,與前面的內容有轉折關系。句意:但是,從那時起我注定會學到很多關于野營的東西。 2.C 過渡句。空后主要介紹了首次野營中遇到的困難與艱苦,故C項符合本段內容。rough(令人不快的;艱難的)是關鍵詞。 3.A 細節(jié)句。由空后的內容及前面的another可知,A項可將前后句有效銜接起來。 4.F 過渡句。本句位于段首,起到了承上啟下的作用。上段提到了第二次較為舒適的野營,下文指出自此之后進行了多次野營,且裝備更加完善。F項意為“這次行程之后,我們一家人對野營產生了濃厚的興趣”,下文中的we指代my family,該句有效地連接了上下文。 5.E 主旨句。本句位于最后一段,起到了總結全文的作用,且與文章開頭提到的三年前不喜歡野營相呼應。E項符合語境,意為“我不得不說我絕對已經喜歡上了野營”。 Ⅲ.完形填空 [語篇解讀] 這篇文章主要講述了作者從小就認為父親是一個無所不能的英雄,但是隨著時間的推移以及父親對他的態(tài)度作者認為父親不再愛他,直到后來作者意識到自己的行為有錯,意識到父親對他的愛從未消失過。 1.A 考查動詞。根據文章上文I was surprised when I received a short message from my father wishing me a happy birthday.以及下文作者對自己與父親之間的關系描述可知,作者預想到會收到母親、外婆和其他親屬的祝福,從未期待過會收到來自父親的祝福。所以A選項是正確的。 2.C 考查連詞。根據never from my father可知,作者從未期待過會收到來自父親的祝福,設空前后為轉折關系,所以C選項是正確的。 3.B 考查名詞。根據flooded back以及下一段中的When I was a little boy,I regarded my father as a(n)  4 able to do anything.可知,關于父親的記憶涌入心頭,所以B選項是正確的。 4.C 考查名詞。根據able to do anything可知,作者小時候認為父親是一個無所不能的英雄。所以C選項是正確的。 5.A 考查副詞。根據things slowly began to  6 . The more I learned,the more I doubted what he said.可知,后來作者學到的東西越多,就越懷疑父親說的話。設空前后為轉折關系,所以A選項是正確的。 6.B 考查動詞。根據the more I doubted what he said可知,作者開始懷疑父親說的話,所以此處指的是情況開始發(fā)生了變化,所以B選項是正確的。 7.D 考查副詞。根據上文內容可知,隨著作者知識量的增長,作者與父親之間的隔閡越來越深,所以此處指的是甚至不喜歡與父親交流,此處用even表示遞進關系,所以D選項是正確的。 8.A 考查名詞。根據后面的內容可判斷,作者認為父親沒有興趣與他聊天,have no interest in (doing) sth.意為“對做某事沒興趣”,所以A選項是正確的。 9.B 此處指如果作者需要什么東西,父親會讓他向母親要,if引導條件狀語從句,所以B選項是正確的。 10.D 考查名詞。根據when I phoned from school可知,作者從學校打來電話,父親甚至會拒接,所以D選項是正確的。 11.D 考查動詞詞組。根據上文內容可知,作者回憶了很多事,寫出了與父親前后關系的變化,所以此處隨著時間的推移,作者習慣了這些變化,get accustomed to表示“習慣……”,所以D選項是正確的。 12.C 考查動詞。根據文章上文內容可知,作者認為父親沒有興趣和他聊天,拒接電話,對他漠不關心,所以此是說他認為父親不再愛他,所以C選項是正確的。 13.A 考查名詞。根據本段最后一句Suddenly, I hated myself for my  15 behavior toward him.可知,本空是原詞復現,指的是隨著時間的推移,作者開始思考自己的行為是否正確,所以A選項是正確的。 14.B 考查副詞。結合語境此處指的是作者每次打電話,父親總是會在母親的旁邊聽著,所以B選項是正確的。 15.C 考查形容詞。 根據文章上一段可知,作者回憶了很多事,寫出了與父親前后關系的變化,所以此處指的是作者開始討厭自己對父親冷漠的行為,結合語境此處應該是“冷漠”的意思,所以C選項是正確的。 16.A 考查動詞詞組。根據上文內容可知,作者已經意識到自己的行為有錯,所以此處指的是想要找機會道歉,所以A選項是正確的。 17.C 考查形容詞。 根據I realized then that my father’s love for me had never disappeared.可知,作者意識到父親對他的愛從未消失過,因此,收到父親的短信令他非常感動,所以C選項是正確的。 18.D 考查名詞。根據下一段中的my father had been so 19 when he received my reply可知,本空為原詞復現,意為“回答;答復”,所以D選項是正確的。 19.B 考查形容詞。此處指父親收到作者的回復后非常開心,所以B選項是正確的。 20.D 考查動詞。父親收到作者的回復后非常開心,所以此處指的是父親從早上笑到晚上,所以D選項是正確的。

注意事項

本文(2019-2020年高考英語一輪復習第一部分教材課文要點Module4MusicBorninAmerica夯基提能作業(yè)外研版選修.doc)為本站會員(tia****nde)主動上傳,裝配圖網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對上載內容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內容侵犯了您的版權或隱私,請立即通知裝配圖網(點擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因為網速或其他原因下載失敗請重新下載,重復下載不扣分。




關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網版權所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對上載內容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內容侵犯了您的版權或隱私,請立即通知裝配圖網,我們立即給予刪除!